Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Haberler

Asya Bilgi Akademisinin ilk eğitimi Sn. Prof. Dr. Taner Baysal ile 22.03.2011 tarihinde gerçekleşecek.

Seminer içerikleri

45’er dakikalık 4 bölümde gerçekleşecektir.

“Meyve Suyu Üretimi “

·         Meyve Suyu Teknolojisi

·         Ön işlemler

·         Meyve Suyu Üretimi

·         Üretimde Kullanılan Ekipmanlar

·         Durultma ve Durultma Yöntemleri

·         Filtrasyon

·         Pulp Üretimi

·         Berrak,  pulplu meyve suyu ve Turunçgil Suyu Üretimi

 

“Meyve Suyunda Evaporasyon Teknikleri”

·         Tekniklerin Tanıtımı ve İlkeleri

·         Gıda Sanayinde Kullanım Alanları

·          Meyve Suyu Üretiminde Kullanılan Evaporatör Çeşitleri

·         Ultrafiltrasyon Tekniği ve Meyve Sularında Uygulamaları

·         Tekniklerin Uygulanmasında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları

 

                  “Yeni Isıtma Sistemleri”

·         Geleneksel Isıtma Yöntemleri

·         Gıda İşlemede Alternatif Isıtma Yöntemleri

·         Ohmik Isıtma

·         Dielektrik Isıtma (Radyo Frekans Isıtma)

·         Mikrodalga  Isıtma

·         Alternatif yöntemlerin Avantajları

·         Yeni  Yöntemlerin Kullanım Alanları

             

                   “Hijyenik Dizayn”

·                    Hijyen Uygulamalarına Uygun Dizayn

 

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr