Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Püre Konsantre

  Şeftali Püresi Konsantresi

Şeftali Püresi KonsantresiÜRÜN HAKKINDA: Bol miktarda C vitamini, Potasyum, A vitamini, B3 vitamini, Folik Asit, Betakaroten içerir. Vücutta A vitamini oluşturan temel madde olan betakaroten, şeftalide çok zengin miktarda bulunur. Sindirim sistemini çalıştırır, hazmı kolaylaştırır. böbreklerin ve ... devamı »

  Kayısı Püresi Konsantresi

Kayısı Püresi KonsantresiÜRÜN HAKKINDA: A vitamini, Potasyum, B3 vitamini, Betakaroten, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor içerir. Özellikle insan vücudunda kemik yapısının gelişimi için çok büyük önem taşıyan bir meyve türü. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde kemik gelişiminde, yine kemik ... devamı »

  Elma Püresi Konsantresi

Elma Püresi KonsantresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renk: Sağlam ve taze elma meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve Koku Doğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır. Bx (Refraktometrik, 20° C)31 (± ... devamı »

  Çilek Püresi Konsantresi

Çilek Püresi KonsantresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renk Sağlam ve taze çilek meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, ve yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve KokuDoğal ve taze çilek meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır. KİMYASAL ÖZELLİKLER Bx (Refraktometrik, 20 ° C) 21 (± ... devamı »

  Armut Püresi Konsantresi

Armut Püresi KonsantresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renk Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve KokuDoğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır. Bx (Refraktometrik, 20° C) 31 (± ... devamı »
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr