Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Elma Püresi Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun elmalardan tekniğine uygun olarak elde edilen elma pulpunun fiziksel yöntemlerle konsantre edilmesiyle elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Elma Püresi Konsantresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER

Görünüş ve renk: Sağlam ve taze elma meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.

  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
  • Bx (Refraktometrik, 20° C)
    31 (± 1)
  • Asitlik (% w/w, Malik Asit)
    0,5-0,70
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok
  • Parçacık İriliğ
    0,4 mm max

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER

  • Toplam Canlı
    5 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Bulunmamaktadır.
  • Koliform
    Bulunmamaktadır.

AMBALAJ ŞEKLİ

* Aseptik dolum konik varil

  • Net Ağırlık
    220 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    231 (± 2) kg

 

DEPOLAMA KOŞULLARI

Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr