Elma Püresi Konsantresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk: Sağlam ve taze elma meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku
Doğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
- Bx (Refraktometrik, 20° C)
31 (± 1)
- Asitlik (% w/w, Malik Asit)
0,5-0,70
- Kimyasal Koruyucu Madde
Yok
- Yapay Boya Maddesi
Yok
- Parçacık İriliğ
0,4 mm max
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
5 cfu/ml max
- Maya
5 cfu/ml max
- Küf
5 cfu/ml max
- Isıya Dayanıklı Küf Sporları
Bulunmamaktadır.
- Koliform
Bulunmamaktadır.
AMBALAJ ŞEKLİ
* Aseptik dolum konik varil
- Net Ağırlık
220 (± 2) kg
- Brüt Ağırlık
231 (± 2) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI
Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.