NFC ve Özel Üretim
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk Berrak görünümde olmalı, yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 °C)70 min
Asitlik (% w/w, Malik ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Taze, sağlam ve olgun narlardan mekanik yolla elde edilen doğal nar suyudur.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 °C) >15,2 %
Asitlik (% w/w, Sitrik ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Taze, sağlam ve olgun kirazlardan mekanik yolla elde edilen doğal kiraz suyudur.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 °C) 15,5 min
Asitlik (% w/w, Sitrik ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Taze, sağlam ve olgun vişnelerden mekanik yolla elde edilen doğal kiraz suyudur.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 °C) 16 min
Asitlik (% w/w, Sitrik ...
devamı »