NFC Kiraz Suyu
Taze, sağlam ve olgun kirazlardan mekanik yolla elde edilen doğal kiraz suyudur.
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
- Görünüş ve renk
Doğal kiraz suyu rengi ve görünümündedir ve yabancı maddeler bulunmamaktadır.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
- Bx (Refraktometrik, 20 °C)
15,5 min
- Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
0,4 min
- Ph
3,7- 4,2
- Renk, 430 nm Abs
0,6 – 0,8
- Renk, 520 nm Abs
1,000 – 1,178
- Ağır Metaller
Ağır metal değerleri, (EC) No 1881/2006 ve AIJN tarafından belirlenen sınırları aşamaz
- Pestisit Kalıntıları
(EC) No 396/2005 yönetmeliğine ve U.S FDA ya uyumludur.
- GDO
Hiçbir Asya Ürünü Genetiği Değiştirilmiş Organizmaları içermez. 1829/2003 / EC mevzuatına uyumludur.
- Alerjen
Hiçbir Asya Ürünü 2003/89/EC ye göre ek IIIa da bulunan alerjen maddeleri içermez.
- Kimyasal Koruyucu Madde
Yok
- Yapay Boya Maddesi
Yok
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
10 cfu/ml max
- Maya
10cfu/ml max
- Küf
10 cfu/ml max
- Koliform
Bulunmamaktadır.
AMBALAJ ŞEKLİ
* Çift polietilen torbalı çelik varil
- Net Ağırlık
200 (± 1) kg
- Brüt Ağırlık
211 (± 1) kg
* Dökme
DEPOLAMA KOŞULLARI
-18 soğuk depoda depolanmalıdır.