Bebek maması için Elma Suyu Konsantresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
- Görünüş ve renk
Berrak görünümde olmalı, yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku
Doğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER
- Bx (Refraktometrik, 20 °C)
70 min
- Asitlik (% w/w, Malik Asit)
1-1,7
- Berraklık (620 nm?de, 11,2 Bx)
90 min
- Renk (440 nm?de, 11,2 Bx)
40 min
- Bulanıklık (NTU, 11,2 Bx)
5 max
- Pektin
Negatif
- Nişasta
Negatif
- Patulin (ppb, 11,2 Bx)
10 max
- Fumarik Asit (ppm, 11,2 Bx)
5 max
- Sodyum (ppm, 11,2 Bx)
30 max
- Kimyasal Koruyucu Madde
Yok
- Yapay Boya Maddesi
Yok
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
1000 cfu/ml max
- Maya
100 cfu/ml max
- Küf
100 cfu/ml max
- Koliform
Bulunmamaktadır.
AMBALAJ ŞEKLİ
* Çift polietilen torbalı çelik varil
- Net Ağırlık
281 (± 1) kg
- Brüt Ağırlık
297 (± 1) kg
* Dökme
DEPOLAMA KOŞULLARI
0± 4 °C soğuk depoda depolanmalıdır.