Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Armut Püresi Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun armutlardan tekniğine uygun olarak elde edilen armut pulpunun fiziksel yöntemlerle konsantre edilmesiyle elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Armut Püresi Konsantresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
  • Bx (Refraktometrik, 20° C)
    31 (± 1)
  • Asitlik (% w/w, Malik Asit)
    1 max
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok
  • Parçacık İriliği
    0,4 mm max

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER

  • Toplam Canlı
    5 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Bulunmamaktadır.
  • Koliform
    Bulunmamaktadır.

AMBALAJ ŞEKLİ

*Aseptik dolum konik varil

  • Net Ağırlık
    220 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    231 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI

Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.

 

 

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr