Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Şeftali Püresi Konsantresi Çeşitleri
  • Şeftali
  • Early red
  • Cardinal
  • June Gold
  • Starking delicious
  • Washington
  • Red Globe
  • Alyanak Hulu
  • Monroe

 

Şeftali Püresi Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun şeftalilerden tekniğine uygun olarak elde edilen şeftali pulpunun fiziksel yöntemlerle konsantre edilmesiyle elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Şeftali Püresi Konsantresi

ÜRÜN HAKKINDA:

Bol miktarda C vitamini, Potasyum, A vitamini, B3 vitamini, Folik Asit, Betakaroten içerir. Vücutta A vitamini oluşturan temel madde olan betakaroten, şeftalide çok zengin miktarda bulunur. Sindirim sistemini çalıştırır, hazmı kolaylaştırır. böbreklerin ve safra kesesinin düzenli çalışmasını sağlar. Kalp rahatsızlıklarına karşı korur. Sinir sitemi üzerinde olumlu etki yapar. Anti oksidan özelliğiyle toksik maddelerin vücuda vereceği zararı önler.

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze şeftali meyvesi eti renginde ve homojendir; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamaktadır
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze şeftali meyvesi tat ve kokusundadır

FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Parçacık İriliği
    0,4 mm?nin altında
  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    10 (± 1)
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    0,6 (± 0,25)
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    5 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Negatif
  • Koliform
    Negatif

AMBALAJ ŞEKLİ:

* ASEPTİK KONİK VARİL

  • Net Ağırlık
    220 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    231 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI :

Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr