Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Çilek Püresi Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun çileklerin (Fragaria x ananassa Dutch H) yıkanıp ayıklandıktan ve ön ısıtma işleminden sonra tekniğine uygun olarak sap ve liflerinden ayrılarak işlenen çilek pürenin konsantre edilmesiyle elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Çilek Püresi Konsantresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze çilek meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, ve yabancı maddeler bulunmamalıdır.
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze çilek meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.

KİMYASAL ÖZELLİKLER

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    21 (± 1)
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    2,5 max
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    YokYapay Boya Maddesi : Yok
  • Parçacık İriliği
    0,4 max

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    5 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Bulunmamalı
  • Koliform
    Bulunmamalı

AMBALAJ ŞEKLi

*Aseptik bag dolum konik çelik varil

  • Net Ağırlık
    220 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    211 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI

0_+ 4 °C soğuk depoda depolanmalıdır.

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr