Çilek Püresi Konsantresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
- Görünüş ve renk
Sağlam ve taze çilek meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, ve yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku
Doğal ve taze çilek meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
KİMYASAL ÖZELLİKLER
- Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
21 (± 1)
- Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
2,5 max
- Kimyasal Koruyucu Madde
YokYapay Boya Maddesi : Yok
- Parçacık İriliği
0,4 max
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:
- Toplam Canlı
5 cfu/ml max
- Maya
5 cfu/ml max
- Küf
5 cfu/ml max
- Isıya Dayanıklı Küf Sporları
Bulunmamalı
- Koliform
Bulunmamalı
AMBALAJ ŞEKLi
*Aseptik bag dolum konik çelik varil
- Net Ağırlık
220 (± 2) kg
- Brüt Ağırlık
211 (± 2) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI
0_+ 4 °C soğuk depoda depolanmalıdır.