Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Armut Püresi Çeşitleri

 

  • Akça
  • Mustafa bey
  • Williams
  • Ankara
  • Deveci

 

Armut Püresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun armutların yıkanıp ayıklandıktan, çekirdeği çıkarıldıktan ve ön ısıtma işleminden sonra tekniğine uygun olarak kabuk ve kaba liflerinden ayrılmasıyla elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Armut Püresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
  • Bx (Refraktometrik, 20° C)
    11 min
    Asitlik (% w/w, Malik Asit)
    0,5 max
  • Kimyasal Koruyucu Madde : Yok
  • Yapay Boya Maddesi : Yok
  • Parçacık İriliği : 0,4 mm max

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER

  • Toplam Canlı
    5 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Bulunmamaktadır.
  • Koliform
    Bulunmamaktadır.

AMBALAJ ŞEKLİ

*Aseptik dolum konik varil

  • Net Ağırlık
    205 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    216 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI

Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr