Armut Püresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
- Görünüş ve renk
Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku
Doğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
- Bx (Refraktometrik, 20° C)
11 min
Asitlik (% w/w, Malik Asit)
0,5 max
- Kimyasal Koruyucu Madde : Yok
- Yapay Boya Maddesi : Yok
- Parçacık İriliği : 0,4 mm max
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
5 cfu/ml max
- Maya
5 cfu/ml max
- Küf
5 cfu/ml max
- Isıya Dayanıklı Küf Sporları
Bulunmamaktadır.
- Koliform
Bulunmamaktadır.
AMBALAJ ŞEKLİ
*Aseptik dolum konik varil
- Net Ağırlık
205 (± 2) kg
- Brüt Ağırlık
216 (± 2) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI
Normal koşullarda, direkt güneş ışığından uzak depolanmalıdır.