Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Çilek Püresi Çeşitleri
  • Sweet Charlie
  • Aliso
  • Camarosa
  • Tufts
  • Tioga
Çilek Püresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun çileklerin (Fragaria x ananassa Dutch H) yıkanıp ayıklandıktan ve ön ısıtma işleminden sonra tekniğine uygun olarak sap ve liflerinden ayrılmasıyla elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Çilek Püresi

ÜRÜN HAKKINDA:

Karbonhidrat, Lif, Demir, Potasyum, B3 Vitamini, Folik Asit, C Vitamini içerir. Kansere yakalanma riskini düşürür. Safra kesesi, mide ve bağırsak hastalıklarına iyi gelmektedir. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Çilekte yüksek oranda C Vitamini bulunduğu gibi, yüksek tansiyon ve kolesterolü düşüren maddeler de içermektedir. Çilek C vitamini ihtiyacını karşılar. ayrıca bol miktarda potasyum içerir ve lifli besinler arasında önemli bir yer tutar.

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze çilek meyvesi eti renginde ve homojendir; sap, v.b. yabancı maddeler bulunmamaktadır
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze çilek meyvesi tat ve kokusundadır.

FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Parçacık İriliği
    0,4 mm?nin altında (Müşteri isteğine göre)
  • Parçacık İriliği
    0,3 mm?nin altında (Müşteri isteğine göre)
  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    7 min
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    0,6 -1,0
  • Ph
    3,1-3,7
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    10 cfu/ml max
  • Maya
    10 cfu/ml max
  • Küf
    10 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Negatif
  • Koliform
    Negatif

AMBALAJ ŞEKLİ:

* ASEPTİK KONİK VARİL

  • Net Ağırlık
    200 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    212 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI :

0_+ 4 °C soğuk depoda depolanmalıdır.
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr