Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Elma Püresi Çeşitleri

 

  • Starking delicious
  • Golden delicious
  • Starkrimson delicious
  • Granny Smith
  • Amasya
  • Hüryemez apple

 

Elma Püresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun elmaların yıkanıp ayıklandıktan, çekirdeği çıkarıldıktan ve ön ısıtma işleminden sonra tekniğine uygun olarak kabuk ve kaba liflerinden ayrılmasıyla elde edilen homojen üründür.

Ürünler

Elma Püresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER

  • Görünüş ve renk : Sağlam ve taze elma renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
  • Tat ve Koku : Doğal ve taze elma tat ve kokusunda olmalıdır.

FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    11 min
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    0,4-0,8
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok
  • Parçacık İriliği
    0,4 mm max

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER

  • Toplam Canlı
    10 cfu/ml max
  • Maya
    5 cfu/ml max
  • Küf
    5 cfu/ml max
  • Isıya Dayanıklı Küf Sporları
    Bulunmamalı
  • Koliform
    Bulunmamalı

AMBALAJ ŞEKLİ:

* Aseptik dolum konik varil

  • Net Ağırlık
    205 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    216 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru ortamda depolanmalıdır.

 

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr