Elma Püresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
- Görünüş ve renk : Sağlam ve taze elma renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku : Doğal ve taze elma tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER
- Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
11 min
- Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
0,4-0,8
- Kimyasal Koruyucu Madde
Yok
- Yapay Boya Maddesi
Yok
- Parçacık İriliği
0,4 mm max
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
10 cfu/ml max
- Maya
5 cfu/ml max
- Küf
5 cfu/ml max
- Isıya Dayanıklı Küf Sporları
Bulunmamalı
- Koliform
Bulunmamalı
AMBALAJ ŞEKLİ:
* Aseptik dolum konik varil
- Net Ağırlık
205 (± 2) kg
- Brüt Ağırlık
216 (± 2) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI
Serin ve kuru ortamda depolanmalıdır.