Vişne Püresi
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:
- Görünüş ve renk
Sağlam ve taze vişne renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır.
- Tat ve Koku
Doğal ve taze vişne tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER:
- Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
14-16
- Asitlik(%w/w sitrik asit)
0,7-1,2
- Kimyasal Koruyucu Madde
Yok
- Yapay Boya Maddesi
Yok
- pH
3-4
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
- Toplam Canlı
10 cfu/ml max
Maya
10 cfu/ml max
- Küf
10 cfu/ml max
- Koliform
Bulunmamalı
AMBALAJ ŞEKLİ
*Aseptik bag dolum konik varil
- Net Ağırlık
210 (± 2) kg
- Brüt Ağırlık
221 (± 2) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI
12-30 C
RAF ÖMRÜ
Uygun depolama koşullarında 18 aydır.