Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Ürünler

Vişne Püresi

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Sağlam ve taze vişne renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır.
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze vişne tat ve kokusunda olmalıdır.

FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    14-16
  • Asitlik(%w/w sitrik asit)
    0,7-1,2
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok
  • pH
    3-4

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER

  • Toplam Canlı
    10 cfu/ml max
    Maya
    10 cfu/ml max
  • Küf
    10 cfu/ml max
  • Koliform
    Bulunmamalı

AMBALAJ ŞEKLİ

*Aseptik bag dolum konik varil

  • Net Ağırlık
    210 (± 2) kg
  • Brüt Ağırlık
    221 (± 2) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI

12-30 C

RAF ÖMRÜ

Uygun depolama koşullarında 18 aydır.

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr