Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Ayva Suyu Konsantresi Çeşitleri
  • Eşme
  • Ekmek
  • Şekergevrek
  • Altın
Ayva Suyu Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun armutlardan (Cydonia oblonga) mekanik yolla elde edilen ayva suyunun durultulduktan sonra fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.

Ürünler

Ayva Suyu Konsantresi

ÜRÜN HAKKINDA:

B Vitamini, Demir, kalsiyum, fosfor, betakarotin içerir. Kan azlığına iyi gelir, ayrıca kanı temizler. Çarpıntıyı dindirir. mide ve bağırsakları kuvvetlendirir. İnce bağırsak iltihabını giderir.

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Berrak görünümdedir ve yabancı maddeler bulunmamaktadır
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze ayva meyvesi tat ve kokusundadır

FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    65 min
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    2-3
  • Berraklık (620 nm?de, 11,2 Bx)
    90 min
  • Renk (440 nm?de, 11,2 Bx)
    40 min
  • Patulin (ppb, 11,2 Bx)
    50 max
  • Fumarik Asit (ppm, 11,2 Bx)
    5 max
  • Sodyum (ppm, 11,2 Bx)
    30 max
  • Pektin
    Negatif
  • Nişasta
    Negatif
  • Bulanıklık (NTU )
    5 max
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    1000 cfu/ml
  • Maya
    100 cfu/ml max
  • Küf
    10 cfu/ml max
  • Koliform
    Negatif

AMBALAJ ŞEKLİ:

* Çift polietilen torbalı silindirik çelik varil

  • Net Ağırlık
    260 (± 1) kg
  • Brüt Ağırlık
    276 (± 1) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI :

0_+ 4 °C soğuk depoda depolanmalıdır.
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr