Taze, sağlam ve olgun hurmalardan (Phoenix dactylifera )" forcing systems" ile elde edilen hurma suyunun fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.
-
Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
72 min
-
Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
4,8 max
-
Ağır Metaller (NTU)
Ağır metal değerleri, (EC) No 1881/2006 yönetmeliğine uyumlu olmalıdır.
-
Pestisit Kalıntıları
(EC) No 396/2005 yönetmeliğine uyumlu olmalıdır.
-
GDO
1829/2003 / EC mevzuatına uyumlu olarak Genetiği Değiştirilmiş Organizmaları içermemelidir.
-
Alerjen
2003/89/EC ye göre ek IIIa da bulunan alerjen maddeleri içermemelidir.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:
-
Toplam Canlı
100 cfu/ml
-
Maya
10 cfu/ml max
-
Küf
10 cfu/ml max
-
Koliform
Negatif
AMBALAJ ŞEKLİ:
* Aseptik torbalı çelik varil
* Dökme
DEPOLAMA KOŞULLARI :
-18°C , +20°C olabilir. Ancak soğuk ve dondurulmuş muhafaza edildiğinde ürünün yüzeyi donabilir, ısıltıldığında ürün önceki formuna geri dönecektir.