Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Ürünler

Kiraz Suyu Suyu Konsantresi

ÜRÜN HAKKINDA:

Taze, sağlam ve olgun kirazlardan mekanik yolla elde edilen kiraz suyunun durultulduktan sonra fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Olgun kiraz renginde ve berrak görünümde olmalı.Sap, yaprak, çekirdek, v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze kiraz meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.

FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    65-68 min
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    1,5-2,35
  • Ağır Metaller
    Ağır metal değerleri, (EC) No 1881/2006 ve AIJN tarafından belirlenen sınırları aşamaz
  • Pektin
    Negatif
  • GDO
    Hiçbir Asya Ürünü Genetiği Değiştirilmiş Organizmaları içermez. 1829/2003 / EC mevzuatına uyumludur.
  • Alerjen
    Hiçbir Asya Ürünü 2003/89/EC ye göre ek IIIa da bulunan alerjen maddeleri içermez.

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    2000 cfu/ml
  • Maya
    500 cfu/ml max
  • Küf
    500 cfu/ml max
  • Koliform
    Negatif

AMBALAJ ŞEKLİ:

* Çelik varil ile çift polietilen torba

  • Net Ağırlık
    265 (± 1) kg
  • Brüt Ağırlık
    276 (± 1) kg

DEPOLAMA KOŞULLARI :

-18 °C soğuk depoda depolanmalıdır.
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr