Taze, sağlam ve olgun kirazlardan mekanik yolla elde edilen kiraz suyunun durultulduktan sonra fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.
-
Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
65-68 min
-
Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
1,5-2,35
-
Ağır Metaller
Ağır metal değerleri, (EC) No 1881/2006 ve AIJN tarafından belirlenen sınırları aşamaz
-
Pektin
Negatif
-
GDO
Hiçbir Asya Ürünü Genetiği Değiştirilmiş Organizmaları içermez. 1829/2003 / EC mevzuatına uyumludur.
-
Alerjen
Hiçbir Asya Ürünü 2003/89/EC ye göre ek IIIa da bulunan alerjen maddeleri içermez.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:
-
Toplam Canlı
2000 cfu/ml
-
Maya
500 cfu/ml max
-
Küf
500 cfu/ml max
-
Koliform
Negatif
AMBALAJ ŞEKLİ:
* Çelik varil ile çift polietilen torba
-
Net Ağırlık
265 (± 1) kg
-
Brüt Ağırlık
276 (± 1) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI :
-18 °C soğuk depoda depolanmalıdır.