Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz
Nar Suyu Konsantresi Çeşitleri
  • Hicaz
Nar Suyu Konsantresi Tanımı

Taze, sağlam ve olgun narlardan (Punica Granatum) mekanik yolla elde edilen nar suyunun durultulduktan sonra fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.

Ürünler

Nar Suyu Konsantresi

ÜRÜN HAKKINDA:

C Vitamini, E Vitamini, Demir, potasyum içerir. Vücudu kuvvetlendirir, ishali keser. Burun poliplerine faydalıdır. Bağırsak kurdu (tenya-şerit ) düşürür. Kalbi kuvvetlendirir. İdrar söktürücü etkisiyle toksin atımını sağlar. Kolestrol ve kan şekerimizi dengeler, artmasını engeller. Mide, bağırsak hastalığı olanlar, küçük çocuklar ve hamileler fazla kullanmamalıdır.

ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:

  • Görünüş ve renk
    Berrak görünümdedir ve yabancı maddeler bulunmamaktadır..
  • Tat ve Koku
    Doğal ve taze nar meyvesi tat ve kokusundadır.

FİZİKSEL & KİMYASAL ÖZELLİKLER:

  • Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
    65 min
  • Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
    5-7,5
  • Pektin
    Negatif
  • Kimyasal Koruyucu Madde
    Yok
  • Yapay Boya Maddesi
    Yok

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:

  • Toplam Canlı
    1000 cfu/ml max
  • Maya
    100 cfu/ml max
  • Küf
    10 cfu/ml max
  • Koliform
    Negatif

AMBALAJ ŞEKLİ:

* ÇELİK VARİL

  • Net Ağırlık
    265 (± 1) kg
  • Brüt Ağırlık
    281 (± 1) kg

* Dökme

DEPOLAMA KOŞULLARI :

-18 °C soğuk depoda depolanmalıdır.
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr