Taze, sağlam ve olgun siyah havuçlardan (Daucus carota) mekanik yolla elde edilen siyah havuç suyunun durultulduktan sonra fiziksel yolla suyunun belli bir kısmının uçurulması ile elde edilen üründür.
-
Bx (Refraktometrik, 20 ° C)
65 min
-
Asitlik (% w/w, Sitrik Asit)
2,8-11
-
Sitrik Asit İlavesi
% 1 - 9 arası değişmektedir
-
Pektin
Negatif
-
Renk
Renk değeri müşteriye bağlı olarak 4-6, 6-8, 8-12 olarak değişebilir.
-
Yapay Boya Maddesi
Yok
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER:
-
Toplam Canlı
1000 cfu/ml
-
Maya
100 cfu/ml max
-
Küf
100 cfu/ml max
-
Koliform
Negatif
AMBALAJ ŞEKLİ:
* Çelik varil ile çift polietilen torba
-
Net Ağırlık
265 (± 1) kg
-
Brüt Ağırlık
276 (± 1) kg
DEPOLAMA KOŞULLARI :
-18 °C soğuk depoda depolanmalıdır.