Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Makaleler

Elektroplazmoliz Tekniğinin Meyve ve Sebze Suyu Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri- Ege Üniversitesi

devamı »

Clari®ed elma suyu ve elma suyu aroması konsantresi üretimi için yeni bir entegre membran prosesi

Elma suyu ve elma suyu aroması konsantresi üretimi için entegre bir membran prosesi önerildi. Proses aşağıdaki işlemleri içermekte: ham meyve suyunu temizlemek için entegre bir membran reaktörü; meyve suyunu 25°Brix'e kadar önkonsantre etmek için ters ozmoz (reverse osmosis, RO); ... devamı »

Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr