Püre Konsantre
ÜRÜN HAKKINDA:
Bol miktarda C vitamini, Potasyum, A vitamini, B3 vitamini, Folik Asit, Betakaroten içerir. Vücutta A vitamini oluşturan temel madde olan betakaroten, şeftalide çok zengin miktarda bulunur. Sindirim sistemini çalıştırır, hazmı kolaylaştırır. böbreklerin ve ...
devamı »
ÜRÜN HAKKINDA:
A vitamini, Potasyum, B3 vitamini, Betakaroten, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor içerir. Özellikle insan vücudunda kemik yapısının gelişimi için çok büyük önem taşıyan bir meyve türü. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde kemik gelişiminde, yine kemik ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk: Sağlam ve taze elma meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve Koku Doğal ve taze elma meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
Bx (Refraktometrik, 20° C)31 (± ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk Sağlam ve taze çilek meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, ve yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze çilek meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 ° C) 21 (± ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
Bx (Refraktometrik, 20° C) 31 (± ...
devamı »