Meyve Püre
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renkSağlam ve taze mango renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze mango tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx (Refraktometrik, 20 ° C) min 16
Asitlik(%w/w ...
<
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER:
Görünüş ve renkSağlam ve taze vişne renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze vişne tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER:
Bx (Refraktometrik, 20 ° C)14-16
Asitlik(%w/w ...
devamı »
ÜRÜN HAKKINDA:
Bol miktarda C vitamini, Potasyum, A vitamini, B3 vitamini, Folik Asit, Betakaroten içerir. Vücutta A vitamini oluşturan temel madde olan betakaroten, şeftalide çok zengin miktarda bulunur. Sindirim sistemini çalıştırır, hazmı kolaylaştırır. böbreklerin ve ...
devamı »
ÜRÜN HAKKINDA:
A vitamini, Potasyum, B3 vitamini, Betakaroten, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor içerir. Özellikle insan vücudunda kemik yapısının gelişimi için çok büyük önem taşıyan bir meyve türü. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde kemik gelişiminde, yine ...
devamı »
ÜRÜN HAKKINDA:
Karbonhidrat, Lif, Demir, Potasyum, B3 Vitamini, Folik Asit, C Vitamini içerir. Kansere yakalanma riskini düşürür. Safra kesesi, mide ve bağırsak hastalıklarına iyi gelmektedir. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Çilekte yüksek oranda C Vitamini ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve KokuDoğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır.
Bx (Refraktometrik, 20° C) 11 minAsitlik ...
devamı »
ORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER
Görünüş ve renk : Sağlam ve taze elma renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır.
Tat ve Koku : Doğal ve taze elma tat ve kokusunda olmalıdır.
FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER
Bx ...
devamı »