Hizmet SektörleriProjelerReferanslar
EnglishAna Sayfa
Forum Girişi
:
:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ürünlerimiz

Meyve Püre

Mango PüresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renkSağlam ve taze mango renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve KokuDoğal ve taze mango tat ve kokusunda olmalıdır. FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER Bx (Refraktometrik, 20 ° C) min 16 Asitlik(%w/w ... <

  Vişne Püresi

Vişne PüresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER: Görünüş ve renkSağlam ve taze vişne renginde ve homojen olmalı; yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve KokuDoğal ve taze vişne tat ve kokusunda olmalıdır. FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER: Bx (Refraktometrik, 20 ° C)14-16 Asitlik(%w/w ... devamı »

  Şeftali Püresi

Şeftali PüresiÜRÜN HAKKINDA: Bol miktarda C vitamini, Potasyum, A vitamini, B3 vitamini, Folik Asit, Betakaroten içerir. Vücutta A vitamini oluşturan temel madde olan betakaroten, şeftalide çok zengin miktarda bulunur. Sindirim sistemini çalıştırır, hazmı kolaylaştırır. böbreklerin ve ... devamı »

  Kayısı Püresi

Kayısı PüresiÜRÜN HAKKINDA: A vitamini, Potasyum, B3 vitamini, Betakaroten, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor içerir. Özellikle insan vücudunda kemik yapısının gelişimi için çok büyük önem taşıyan bir meyve türü. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde kemik gelişiminde, yine ... devamı »

  Çilek Püresi

Çilek PüresiÜRÜN HAKKINDA: Karbonhidrat, Lif, Demir, Potasyum, B3 Vitamini, Folik Asit, C Vitamini içerir. Kansere yakalanma riskini düşürür. Safra kesesi, mide ve bağırsak hastalıklarına iyi gelmektedir. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Çilekte yüksek oranda C Vitamini ... devamı »

  Armut Püresi

Armut PüresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renk Sağlam ve taze armut meyvesi eti renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve KokuDoğal ve taze armut meyvesi tat ve kokusunda olmalıdır. Bx (Refraktometrik, 20° C) 11 minAsitlik ... devamı »

  Elma Püresi

Elma PüresiORGANOLEPTİK ÖZELLİKLER Görünüş ve renk : Sağlam ve taze elma renginde ve homojen olmalı; sap, yaprak, çekirdek, kabuk v.b. yabancı maddeler bulunmamalıdır. Tat ve Koku : Doğal ve taze elma tat ve kokusunda olmalıdır. FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLER Bx ... devamı »
Merkez ANKARA +90 312 468 83 14 Pbx
info@asyameyvesuyu.com.tr